El Meu Hortet Urbà

Benvingut a El Meu Hortet Urbà, un bloc sobre horts urbans. Aquí trobaràs tot tipus de consells i trucs útils per cultivar les teves pròpies fruites, verdures i plantes a la ciutat.

La jardineria urbana pot ser un passatemps divertit i gratificant, i és una gran manera dafegir una mica de verdor al teu entorn urbà. A més, cultivar els teus propis aliments pot estalviar-te diners i donar-te accés a productes frescos i sans al teu propi jardí.

Tant si acabes de començar a cultivar un hort urbà com si ets un professional experimentat, trobaràs alguna cosa útil al nostre bloc. Tractarem temes com l’elecció de les plantes adequades per al teu hort urbà, la cura i els problemes més comuns, com les plagues i l’espai limitat.

També compartirem històries d’altres jardiners urbans i mostrarem alguns dels jardins increïbles que s’estan creant a ciutats de tot el món. Acompanyeu-nos en el nostre viatge per explorar el món de la jardineria urbana i aprendre a aprofitar al màxim l’espai de la vostra ciutat. Feliç jardineria!

Ideas de El Meu Hortet Urbà

  • Logo
  • Logo
  • Logo
El Meu Hortet Urba © 2022